marți, 15 martie 2011

Despre...muieri

         Problema e că fetele din ziua de astăzi sunt mai oportuniste şi mai impertinente ca niciodată. Dacă pe vremea bunicii fata era din calea afară de sfioasă şi înroşea când i se prezenta un flăcău sau pe vremea mamei fata mai avea o fărâmă de timiditate când era privită în ochi de către cineva, în secolul douăzeci şi unu fata merge la agăţat în club sau la mall. Nu tu horă de duminică, nu tu mers la bibliotecă. Ideea stă în felul următor: femeile au primit drepturi egale cu bărbatul şi au ştiut cum să profite de ele. Astăzi, femeia nu mai e sclava bărbatului, ci e mai degrabă invers.

         Femeile pot fi extrem de parşive (ca să nu folosim cuvântul sinonim). Îşi pot folosi instrumentul dintre cele două picioare pentru a ajunge pe sticlă, fiindcă unii bărbaţi sunt atât de fraieri încât se mulţumesc cu atât de puţin şi nu sunt în stare să judece omul după aptitudinile sale psihice, nu cele de natura comună. Iar dacă se află în televiziune un lucru ca acesta, femeia pozează în ipostaza de Maica Precista pentru ca propria-i glorie să nu se spulbere.

Cum mai pot fi parşive femeile...? O femeie nu este interesată dacă va strica o relaţie sau o căsnicie folosind bărbatul pentru propria ei satisfacţie sau pentru propriile ei scopuri. Femeia e în stare să calce pe cadavre pentru a obţine ceea ce vrea. Poate face asta din două motive: din răutate sau din orgoliu. Unele femei sunt atât de rele, încât nu suportă să vadă alţi oameni fericiţi. Sunt cufundate atât de tare în propria lor mizerie emoţională, încât încearcă să distrugă fericirea altora. Fericirea nu poate fi stricată prin asemenea lucruri; poate fi doar întărită. Cine strică fericirea altuia, strică propria lui fericire.

Orgoliul femeii poate fi mai mare ca orgoliul bărbatului. Dacă o femeie vrea să obţină ceva, nu se va lăsa până nu va obţine acel ceva. Unele femei sunt extrem de încăpăţânate (de cele mai multe ori în sens prostesc). Femeile pot fi rănite extrem de uşor. Trebuie doar să ştii cum să o faci. Femeile sunt nişte... Fiecare femeie e aşa într-un fel sau altul, direct sau indirect; şi asta vă spune o femeie, ca voi toate.

11 comentarii:

  1. ......asta pentru ca nu cunosti barbatii.deloc draga mea,absolut deloc.am observat ca,pe langa alte ciudatenii legate de posturile tale,tii ft mult sa terfelesti femeia.e trist ca esti atat de frustrata si mai ales ca nu reusesti sa-ti depasesti aceste frustrari daca vrei sa iese ceva bun din ce scrii.nu zic ca nu e bn sa mai fie omul frustrat,dar tu stii ft bine la ce frustrari ma refer;) oh,da!stii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu ce ar "iese" dacă mi-aş depăşi frustrările. Oare ce-i mai rău? Să nu-ţi accepţi frustrările sau să nu le conştientizeti? Cât despre ciudăţeniile legate de posturi, fiecare om cu ciudăţeniile lui. Ceea ce înţeleg ceilalţi e mai puţin relevant.

    RăspundețiȘtergere
  3. femeile nu pot fi egale cu barbatii ...ca nu are cum , si nici nu pot face acest lucru din motive genetice....pur si simplu femeia trebuie sa fie femeie iar barbatul barbat ...cand lucrurile '' se schimba'' si degenereaza in aceasta porcarie numita '' femeia are drepturi egale cu barbatul'' vor exista mari probleme...

    pe scurt : femeile pot fi ranite usor , dar pot fi ranite si mai usor intr o lume a barbatilor!

    Ps:foarte buna aceasta postare!

    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragă Nadia, în ziua de astăzi totul e posibil! Inclusiv să-ţi schimbi sexul dacă voieşti. Îţi dai seama cât a evoluat tehnologia...?

    Femeile pot fi şi umilite într-o lume a bărbaţilor. Lucruri din astea se întâmplă la tot pasul...

    RăspundețiȘtergere
  5. tehnologia a evoluat mult intr adevar, si femeile da sunt umilite ...insa as zice ca umilinta ar trebui sa faca parte din natura umana...ceea ce prea e cazul

    si cu toate acestea...femeia trebuia sa ramana femeie...

    nadia

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu toate femeile sînt aşa , cea ce ai descris aici este comportamentul şi gîndirea femeilor de mall

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai, donshoara ofticata din primu' post, sunt femeie la fel ca tine, da' pentru asta nu neg o realitate. Mare parte a femeilor fac ORICE ca sa ajunga sus, sacrificii de diferite tipuri, cerute de situatie. Si cat despre toate femeile sunt curve, zi tu ca nu ai facut nici un baiat care tinea la tine sa sufere fara sa merite din diverse motive. Vezi? Si asta te face curva. Nu doar sa treaca barbatii prin patul tau mai ceva ca-n statia de troleu.
    Nu mai tot adoptati aerul asta cu femeia e victima, femeia nu greseste, femeia tre tinuta pe perne de puf. Nu e deloc asa :-j suflet bun sau rau avem toti, indiferent de sex.

    RăspundețiȘtergere
  8. rectific: "right" pentru "bizonul",nu pt asta ultima de n-a inteles nimic din ce a scris "donshoara ofticata"

    RăspundețiȘtergere
  9. ink un right pt bizonul cat despre ”asta ultima” chiar n-ai inteles nimic (probabil te limitezi la frustrarile proprii)
    pt autoarea postarii: 1.generalizezi pripit
    2. superficiala postarea
    3. depaseste-ti frustrarile

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer sunt dezamagita de incercarile nereusite ale unora de a isi impune propiile conceptii, altor persoane. Faptul ca 'Frustata' care a scris post`ul, gandeste astfel este strict problema ei si nu vad de unde atata sfaraiala si agitatie. Chiar nu puteti dormi noaptea de grija asta?
    Sunt constant dezamagita de..oameni.

    "Fratica"

    RăspundețiȘtergere