luni, 19 octombrie 2009

Comunisti tineri, indoctrinati de mici

Pe un forum, imi scrisese un nenea -care din cate se pare avea 20 de ani- care la cele spuse, m-a lasat stupefiata de maturitatea si inteligenta de care da dansul dovada.

Subiectul suna cam asa :

"Merita PSD...?

E plin de comunisti. Si nu sunt doar vorbe, sunt chiar fapte !
In alegeri, ei au folosit sloganul: "Votati pentru cei multi !".
Pe vremea lui Lenin, comunistii s-au autointitulat "bolsevici" (cei multi).
Sunt de parere ca in PSD inca mai sunt persoane de acest fel, si ca este un partid plin de comunisti. "

Dansul, scrie:

"citesc cu un amuzament iesit din comun cea ce voi discutati pe aici :) ... eu lucrez in sistem sunt acolo sus ... si cred ca sunt cel mai indreptatit sa am un cuvant mai greu de spus ... vorbe spuse aiurea ... nu valoareaza nimic ... ( sau am uitat eu oare ca inca in romania mass media este inca a 4 a putere in stat ) ... nu mai spune`ti voi ce e bine si ce nu ... cand ve`ti fi acolo si ve`ti trai la acelasi nivel cand ve`ti ajunge sa cunoasteti .. atunci .. intradevar veti avea un punct de vedere .. eligibil :) pana atunci ... sunteti doar marionete`le unora si altora :) si cand spun asta ma refer la mass media :) ... PSD/PNL/PDL de bine de rau astia comunisti astia hoti astia corupti .. astia au condus tara din cauza lor aveti unde sa dormiti parinti vostri sau chiar voi aveti un job un salariu mizer din care abia va duceti traiu :) ar trebui sa apreciati asta ... asa cum sunt ei .. ei fac toata treaba ... sau voi vreti sa fi`ti aia naspha care critica si isi baga pula in tot ? ... lucrurile nu se rezolva asa Trust Me ! .... oricum .., va respect opiniile ... da incercati sa ganditi dincolo de asta :) !P.S: Eu sunt comunist asa cum zice`ti voi :) sincer ma mandresc cu asta ! nu vreau sa fiu niciodata un ratat hipnotizat de mass media si care nu are ce face si comenteaza aiurea :) ... nici macar 1 % nu stiu ce inseamna cuvantu politica ... asa ca va rog ... frumos ceva :) ... fuck off :)"

La care eu, ii raspund:

" Eu nu stiu cum ai ajuns sa lucrezi tu "acolo sus", avand in vedere modul in care scrii... A da, am uitat. Inca se mai practica nepotismul, si cu siguranta ai ajuns sus-pus nu datorita skill-urilor tale, ci datorita pilelor tale.

Asta este Romania... promovam taranismul si promovam tampenia, prostia si incultura :)

Si crezi ca lumea nu e constienta ca fiecare partid are buruienile lui...? Niciun partid nu e mai sfant ca altul, nici macar PNL-ul, PDL-ul sau PSD-ul!"



Acum, se spune ca adevarul e undeva la mijloc. Deci nu e nici de partea mea, nici de partea lui. Dar totusi, cei tineri sa fie indoctrinati de catre cei in varsta...?